Logo

Wij stellen ons graag aan je voor!

GertJan

Gertjan Kros

Directie en hypotheekadviseur
Hypotheken zijn mijn passie en specialisatie. Gekscherend zeg ik vaak: “Als ik geen oplossing zie, dan is ‘ie er ook niet”. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of wilt besparen op je huidige hypotheeklasten, ik help je graag met advies en begeleid je tijdens het gehele traject.

Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. Samen bepalen we de beste keuze voor jouw specifieke situatie.
Hans

Hans Knipscheer

Directie en adviseur
Als assurantieadviseur ben ik al sinds 1986 werkzaam. Na jarenlang zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen te hebben verzorgd, houd ik mij momenteel vooral bezig met het adviseren van hypotheken en lijfrentes.

Juist als de vraag niet standaard is voel ik mij als een vis in het water. Wij kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar het product, op die manier kunnen wij advies op maat geven en tot de beste oplossing komen.
Paul

Paul Vermeer

Directie en adviseur verzekeringen
Ik ben sinds 2007 in dienst gekomen en vanaf 2021 ben ik lid geworden van de directie. Met veel passie en enthousiasme adviseer en ontzorg ik zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsrelatie.

Daarnaast ben ik geregistreerd riskmanager en help zo het MKB inzicht te krijgen in de diverse risico’s.
Lotte

Lotte Trouw

Backoffice hypotheken
Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Kros Knipscheer & Vermeer en ben direct aan de slag gegaan als backoffice hypotheken. Met een brede glimlach verzamelen we op de achtergrond alle stukken en zaken omtrent de hypotheekaanvraag.
Silvia

Silvia Snel

Schadebehandelaar
Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij ons kantoor. Ik heb diverse functies binnen ons kantoor gehad en ben nu werkzaam als schadebehandelaar. Ik neem het hele schadeproces voor u uit handen en zorg er voor dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.
Claire

Claire Jacobszoon

Adviseur bankzaken

Ik help u met heel veel plezier met al uw vragen over uw rekeningen en neem hierbij de tijd om u een zo goed mogelijk advies te geven over de mogelijkheden van de Regiobank.
Esther

Esther Remers-Otto

Adviseur bankzaken, boekhouding en backoffice verzekeringen
Met veel plezier vervul ik diverse functies binnen ons bedrijf wat mijn werk erg afwisselend maakt. Graag en met veel enthousiasme voorzie ik onze RegioBank- en verzekeringsrelaties van een goed advies.